Briefing _ Begeleid het merk tijdens het jubileumjaar.

Relatie _ Aan de Poel**

Rol _ Strategie, concept & realisatie

Tien jaar is snel voorbij gegaan volgens Stefan van Sprang, sterrenchef bij Aan de Poel. Ingrediënten voor het succes zijn een topteam, gasten die zichzelf kunnen zijn, ontelbare prachtige gerechten op hoog niveau en een schat aan bijzondere ontmoetingen. Kortom, meer dan voldoende aanleiding om het jubileumjaar uitgebreid te vieren.

Bijzondere verhalen

Tien jaar op topniveau presteren is bijzonder. Voor het merk, het team en voor de gasten. Met een tweede boek als doel is het jubileumjaar gevuld met verschillende events. Het team, de gasten en partners stonden hierin centraal. De prachtige content die dat opleverde is samengekomen in een reeks video’s, social media en een exclusief boek. De fotografie van de 'signature' gerechten door Maurice Franssen is werkelijk een ode aan de topprestaties in de keuken.

Exclusieve exemplaren

Stefan signeerde ieder boek door de cover zijn eigen signature mee te geven. De unieke exemplaren zijn te bestellen via www.signatureaandepoel.com.

Not just plates, fetish for taste

Een sterk merk voert een concept door tot in detail. Aan de Poel weet dit. Het speciaal ontwikkelde jubileumlogo is consistent gecommuniceerd. Dit versterkte het uiteindelijke resultaat: een jubileumjaar waarmee verwachtingen zijn overtroffen.

Let's get together

Branding rondom een jubileum nodig of een mijlpaal on- en offline vastleggen? Bel voor een afspraak en schuif aan tafel.