Briefing _ Realiseer een uitgave die retail Nederland inspireert.

Relatie _ Brancheorganisatie INRetail

Rol _ Concept, redactie, design, & productie

INRetail, dé brancheorganisatie in de retailsector, wilde kennis en inspiratie bundelen om het MKB te helpen om de consument te blijven verrassen. Met Harry Bijl als meest waardevolle bijdrager aan het geheel is een prachtige uitgave tot stand gekomen met daarin de do’s & dont’s in de retailsector.

Vandenberg had met de jarenlange ervaring van Harry Bijl heel veel informatie tot haar beschikking. Deze ordenen én zorgen dat het boek leesbaar zou blijven, was de grootste prioriteit. Er is daarom gekozen voor veel quotes van retailers en experts, infographics en frisse fotografie. Lange stukken tekst werden opgedeeld in behapbare content. Vandenberg kreeg het vertrouwen creativiteit te gebruiken. Dat hebben we gedaan.

Vandaag weten, morgen doen.

Het boek is geschikt om in één adem uit te lezen of om even weg te leggen. In ieder geval, wat je vandaag leest inspireert je om het morgen toe te passen. Niet alleen voor retailers maar voor iedereen die waarde hecht aan zijn relaties en het iedere dag een beetje beter wil doen.

Let's get together

Vol met inspiratie die je wilt delen met het grote publiek? Bel voor een afspraak en schuif aan tafel.