Briefing _ Doorontwikkeling identiteit

Relatie _ Nilson

Rol _ Strategie, design & realisatie

Nilson ontwerpt en maakt al ruim 15 jaar fantastische bedden op Nederlandse bodem. Gezond en comfortabel door het gebruik van natuurlijke materialen en vormgegeven door top ontwerpers. Met een prachtig jubileum en een nieuwe showroom tijd voor een update van de bestaande identiteit.

Finest bedtime moments

Wanneer je de showroom van Nilson binnenstapt dan voel je aan alles dat het alleen maar draait om topkwaliteit. Een prachtig gegeven om een merk op verder te bouwen en natuurlijk zijn we kritisch op zoek gegaan naar het onderscheidend vermogen. Ultiem slaapcomfort wordt gezien als de standaard, Nilson maakt het verschil door het leveren van een totaal-ervaring. Naar bed gaan betekent ieder keer dat je het gevoel hebt een luxe hotelkamer binnen te stappen. Deze 'Finest Bedtime Moments' vormt de basis voor de nieuwe identiteit, zowel voor design als aan de inhoud.

Welterusten!

Werken voor merken die aandacht hebben voor kwaliteit is iedere keer weer een feestje. De identiteit van Nilson ervaar je het beste in de showroom. De huisstijl is prachtig toegepast in vormen, materialen en kleuren. Of we op deze samenwerking lekker kunnen slapen? Jazeker!

Let's get together

Branding rondom jouw merk nodig? Bel voor een afspraak en schuif aan tafel.