Briefing _ Ontwikkel een strategie waarmee Playground zich onderscheidt van anderen, restyle het beeldmerk en ontwerp hierbij de visuele identiteit.

Relatie _ Festival & brand agency Playground

Rol _ Strategie, concept, design & productie

Van een vriendengroep die grote feesten organiseert tot een agency van formaat dat zich richt op festivals en merk activatie. De vraag aan Vandenberg: help ons bij het ontwikkelen van de strategie voor de toekomst en restyle onze huisstijl.

Stay true

Trouw blijven aan de roots en tegelijkertijd stappen zetten naar een 'volwassen' bureau was de grote uitdaging. Speelsheid, vriendschap en jong ondernemerschap vormen het karakter van de nieuwe strategie en huisstijl. Hierbij is de aansluiting gevonden tussen de verschillende doelgroepen waar Playground zich op richt. Het beeldmerk is strakker neergezet en het woordmerk is een knipoog naar de hink-stap-sprong van het schoolplein. Om de totale identiteit krachtig en vooral consistent toe te passen is voor Playground een compleet brand book gerealiseerd. Voor houvast want het blijven toch vrienden met een speels karakter.

Let's play!

De strategie die ontwikkeld is voor Playground biedt alle ruimte om verder door te groeien. De visuele identiteit geeft professionele waarde aan het merk en biedt alle mogelijkheden om breed toe te passen. Denk aan gadgets, social media en live events.

Let's get together

Op zoek naar een identiteit die jouw merk de juiste aandacht en uitstraling geeft? Bel voor een afspraak en schuif aan tafel.