Briefing _ Ontwikkel een concept voor vakantie vierende kinderen

Relatie _ RCN Vakantieparken

Rol _ Concept, design & realisatie

Met 17 parken is RCN Vakantieparken zowel in Nederland als Frankrijk goed vertegenwoordigd. Om ook de jongste vakantiegangers optimaal van vrije tijd te laten genieten was de vraag aan Vandenberg om speciaal voor deze doelgroep een nieuw concept te ontwikkelen.

Ontdekkingsreiziger worden

'Spel', 'avontuur' en 'buiten zijn' bleken de meest belangrijke uitgangspunten. Daarnaast moest het idee uitvoerbaar zijn op de verschillende parken in binnen- en buitenland. Vandenberg ontwikkelde het Kruimelpad; een fysieke route op ieder park zodat het avontuur buiten opgezocht kan worden. Bij aankomst ontvangen de kinderen een Kruimelpadpas. Een leuk en handzaam boekje met daarin de route, verschillende opdrachten en de mogelijkheid om stickers te verzamelen. Op herkenbare punten op het park worden kinderen uitgedaagd om spelletjes te doen, raadsels op te lossen of opdrachten te vervullen. Van schatgraven tot puzzels oplossen. De opdrachten leveren stickers op en bij een volle pas ontvangen de kinderen een leuke giveaway.

A never ending story

Met inmiddels 4 jaargangen op de teller kunnen we spreken van een succes. Ieder jaar wordt het complete programma vernieuwd en kijken de kinderen uit naar de nieuwe opdrachten. Ook is het programma inmiddels aangevuld met een Kruimpadclub, Alex Avontuur en Speurhond Sammy.

Let's get together

Ook zin om jouw bestaande concept nieuw leven in te blazen? Bel voor een afspraak en schuif aan tafel.