Briefing _ Campagne arbeidsmarkt

Relatie _ Warande

Rol _ Strategie, concept & realisatie

Warande heeft net als andere organisaties in de zorg, te kampen met een personeelstekort en vroeg Vandenberg een arbeidsmarktcampagne voor de lange termijn te ontwikkelen. Na een aantal strategische sessies kwamen we erachter dat het behouden van huidige medewerkers net zo belangrijk is. En dat het sluiten van de deur aan de achterkant, een enorme winst op zou leveren. Met dat doel voor ogen is de campagne 'Wij Warande' gestart.

"Buiten winnen, begint binnen"

Er is een dynamische en herkenbare visuele identiteit voor de campagne ontwikkeld, die verbinding uitstraalt. De kernwoorden die kunnen worden toegevoegd achter het woordmerk 'Wij Warande' wisselen en daarmee creëren we ruimte voor creatieve invulling. Ook de kleur naast het geel is aanpasbaar aan de uiting en het doel. Voor de typografie is een ronde, vriendelijke en warme letter gebruikt die duidelijk leesbaar is en helder communiceert. In het fotografie concept staan samenwerking, verbinding, trots en groepsdynamiek centraal. De campagne zal in de loop van 2019 en 2020 intern en extern uitgerold worden.

Annemieke Schuur, manager Mens & Ontwikkeling

"Het geeft veel energie om met elkaar te delen wat goed gaat. En met die positieve energie zijn we ook aantrekkelijk voor nieuwe medewerkers!"

Let's get together

Ook zin om jouw bestaande concept nieuw leven in te blazen? Bel voor een afspraak en schuif aan tafel.