Vacature

Grafisch ontwerper

Voor offline- en online merkontwikkeling & campagnes

Vandenberg
Vandenberg heeft zich sinds 1928 ontwikkeld tot een bureau voor concept, design én uitvoering. Met een enthousiast team van jonge ontwerpers en ervaren specialisten is alle kennis in huis om zowel offline en online sterke merken te ontwikkelen. Sinds 2019 is ‘zusje’ Mountaineers Productions verantwoordelijk voor videoproducties en motion design. Kortom, een leuke plek om jezelf breed te kunnen ontwikkelen.

Jij bent
Conceptueel sterk, enthousiast en sparringpartner binnen het team. Flexibel en houdt van de variatie in offline, online- en animatie opdrachten. Als geen dag hetzelfde is, ben jij in je element. Dankzij jouw analytisch vermogen en ontwerpen draag je bij aan sterke marketing- en merkconcepten die bepalend zijn om de doelstelling(en) van de opdrachtgever te behalen. Met jouw ontwerpen durf je buiten de gestelde kaders te denken en adviseer je de klant.

Je bent communicatief sterk, zowel intern als extern. Je weet feedback te waarderen en kan deze ook goed uiten binnen het team om gezamenlijk door te kunnen ontwikkelen. Je hebt een grafische/interactive opleiding afgerond (bij voorkeur kunstacademie/HBO-niveau) en uiteraard heb je het Adobe pakket in de vingers.

Stuur ons een breed portfolio aan grafisch en/of interactief design zodat wij jouw talent leren kennen.

Functie eisen

  • 36-40 uur
  • Een opleiding grafisch ontwerp of interaction design (HBO)
  • Je beheerst Adobe CC
  • Je spreekt en schrijft moeiteloos Nederlands

Dit mag je verwachten
Dankzij een team van professionals met ambitie voor het laten groeien van merken is Vandenberg continu in ontwikkeling. Door onze aanpak ben je gedurende het hele creatieve proces betrokken. Vandenberg biedt jou een plezierige werkomgeving, fijne collega’s, een goed salaris en persoonlijke groei.

Interesse?
Stuur dan je sollicitatie inclusief CV en portfolio naar Thijs Jansen, tjansen@vandenbergnl.com. Na ontvangst wordt snel contact met je opgenomen. Wil je meer weten? Bel gerust 0343 44 23 44.