Vacature

Senior designer

Voor offline- en online merkontwikkeling & campagnes

Vandenberg
Vandenberg heeft zich sinds 1928 ontwikkeld tot een bureau voor concept, design en uitvoering voor relaties die kwaliteit en eerlijkheid weten te waarderen. Vandenberg is een team van creatieven en professionals die beoogde resultaten weten te behalen dankzij sterke concepten en uitmuntende uitvoering. Naast dat Vandenberg van oorsprong sterk is in offline communicatie wordt met haar label dirk digital online concepten en platformen gerealiseerd. Sinds 2019 is ‘zusje’ Mountaineers Productions verantwoordelijk voor videoproducties en motion design


Dit ben jij

Dankzij jouw ervaring en kennis ben je een sparringpartner voor collega’s en relaties. Je bent in staat om een merk te bouwen, door te ontwikkelen en te onderhouden. Je bent sterk in offline en online/interactief design en strategie.

Dankzij jouw analytisch vermogen ontwikkel je marketing- en merkconcepten die nodig zijn om de doelstelling(en) van de opdrachtgever te behalen. Je zoekt naar de beste creatieve oplossing en adviseert hierin de klant. Tijdens het proces ben je in staat om vooruit te denken waardoor efficiënt toe wordt gewerkt naar verbluffende eindresultaten.

Je bent communicatief sterk, zowel intern als extern. Je weet feedback te waarderen en kan deze ook goed uiten binnen het team om gezamenlijk door te kunnen ontwikkelen. Je hebt een grafische/interactive opleiding op HBO-niveau afgerond (bij voorkeur kunstacademie). Uiteraard zijn je Adobe-skills op orde.

Om ons te overtuigen stuur je ons een breed portfolio aan grafisch en interactief design. Daarin zien we naast jouw kwaliteit als ontwerper ook graag jouw werkwijze terug d.w.z. je bent accuraat en netjes.


Functie eisen

  • 36-40 Uur
  • Minimaal 5 jaar ervaring
  • Een opleiding grafisch ontwerp of interaction design (HBO)
  • Je beheerst Adobe CC
  • Je spreekt en schrijft moeiteloos Nederlands, Engels is een pré


Dit mag je verwachten

Dankzij een team van professionals met ambitie voor groei in kennis en persoonlijke skills is Vandenberg continu in ontwikkeling. Door onze aanpak ben je gedurende het hele creatieve proces betrokken. Vandenberg biedt jou een plezierige werkomgeving, fijne collega’s, een goed salaris en persoonlijke groei.


Interesse?
Stuur dan je sollicitatie inclusief CV en portfolio naar Thijs Jansen, tjansen@vandenbergnl.com. Na ontvangst wordt spoedig contact met je opgenomen. Wil je meer weten? Bel gerust 0343 44 23 44.