Met enthousiasme, kwaliteit en vakmanschap ontwerpen we communicatie zowel creatief als praktisch. En dat werkt, want met veel van onze relaties doen we dat al meer dan 15 jaar.

Strategie & marketing _ We raken de doelgroep van onze relaties in het hart door goed doordachte, creatieve concepten en campagnes op het gebied van marketing, PR, social media en geïntegreerde communicatie. Altijd met aansluiting op de doelstellingen van de organisatie, trends en ontwikkelingen en vanuit een krachtige visie.

Concept & design _ Doeltreffend design start met een goed concept. Een ontwerp moet meer dan alleen de juiste look & feel hebben. Het moet klanten intuïtief aansporen tot het doel dat je wilt bereiken. Vandenberg bereikt dit met een raak design. Eén van onze prijswinnende disciplines.

Visual & content _ Een ontwerp moet de aandacht grijpen en aanzetten tot actie. Ook online. Goed doordacht (interactie)design, sterke visuals en krachtige content zijn daarom onmisbaar. Val op in de dagelijkse informatiestroom met altijd vernieuwende en onderscheidende fotografie, video en narrowcasting.

Print & fulfilment _ Dat is waar Vandenberg groot mee is geworden in de internationale printwereld. Vanzelfsprekend, want met bijna 100 jaar kennis en ervaring, liefde voor het vak en de modernste technieken, verlaat alleen kwaliteitsdruk- en printwerk Vandenberg. Eye-candy tot op de vierkante millimeter.

Let’s get together!

We willen weten wat jou beweegt, de samenwerking opzoeken en successen samen vieren.

hello@vandenbergnl.com